Home   |   Over Ons   |   Disclaimer  

Vier successen!
Een super klant, een succesvolle Facebook actie of een mooi artikel in een vakblad. Maak er een feestje van, samen met je collega’s!

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Branche Bureau Mode streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op haar website op het internet plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Branche Bureau Mode niet garanderen dat de informatie te allen tijde noodzakelijk alomvattend, volledig, nauwkeurig of altijd bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en - of onjuistheden. U bezoekt en gebruikt de website geheel op eigen risico.

Branche Bureau Mode accepteert geen verantwoordelijkheid voor beschadigingen (door virussen of anderszins) aan uw computer of andere apparatuur. Het is mogelijk dat u via de site van www.personeel-indemode.nl op andere sites terechtkomt. Branche Bureau Mode draagt geen verantwoordelijkheid voor zowel de inhoud als het privacybeleid van deze sites.

Naar boven