Home   |   Test je talent   |   Ondernemers  

Doe de test!
Op zoek naar nieuwe kansen? Toe aan een volgende stap in je carrière? In een paar minuten weet jij waar je in uitblinkt!

DE ONDERNEMENDE MANAGER

Voor de leidinggevende

[VRAAG DE INFORMATIE AAN]

De scan geeft inzicht in de doorgroeimogelijkheden van de manager als coach. De test bestaat uit een digitale vragenlijst over persoonlijkheidskenmerken, een rapportage en een adviesgesprek. > Meer informatie
(Kosten: € 500,58 excl. BTW)

PROFIELTEST

Voor de verkoper

[VRAAG DE INFORMATIE AAN]

Op zoek naar de ideale verkoper? Met deze test ontdek je of een (nieuwe) medewerker het talent, de passie en juiste instelling heeft om in jouw winkel als verkoper aan de slag te gaan. > Meer informatie.
(Kosten: €  500,89 excl. BTW)

PROFIELTEST

Voor de verkoopspecialist

[VRAAG DE INFORMATIE AAN]

Je nieuwe verkoopspecialist moet natuurlijk barsten van het talent en passie hebben voor het vak. Deze test maakt duidelijk of een (nieuwe) medewerker matcht met het profiel van de ideale verkoper. > Meer informatie.
(Kosten: €  505,89 excl. BTW)

TALENTSCAN

Voor de verkoper

[VRAAG DE INFORMATIE AAN]

Waar blinkt jouw verkoper het meest in uit? Deze persoonlijke scan maakt duidelijk waar iemands talenten liggen, of deze in het werk wel voldoende worden benut en hoe een verkoper meer uit zichzelf kan halen. Je weet meteen wat voor deze persoon de beste functie is. > Meer informatie.
(Kosten: € 505,89, excl. BTW)

TALENTSCAN

Voor de verkoopspecialist

[VRAAG DE INFORMATIE AAN]

Gebruik jij het talent van je medewerkers wel optimaal? Deze scan voor de verkoopspecialist maakt duidelijk waar iemand in excelleert. Komt dit talent wel helemaal tot z’n recht? Of kun je nog veel meer uit een medewerker halen? Dat wil je als manager/werkgever vast graag weten. > Meer informatie.
(Kosten: € 505,89 excl BTW)

COMPETENTIEMONITOR

Voor de manager

[VRAAG DE INFORMATIE AAN]

Deze monitor geeft inzicht of jouw verkoopspecialist klaar is om door te groeien naar de functie van filiaalmanager. De test bestaat uit een digitale vragenlijst een adviesgesprek en een rapportage. > Meer informatie.
(Kosten: € 500,58 excl BTW)


Naar boven