Home   |   Medewerkers   |   Loopbaanadvies  

Actie!
Vind je het leuk om mee te denken over strategie, inkoop en acties in de winkel? Stap dan gewoon eens op je leidinggevende af. Die zal blij verrast zijn met je idee├źn.

Loopbaanadvies

Zo lang mogelijk gezond en met plezier aan het werk zijn. Dat willen we allemaal! Als medewerker is het belangrijk dat je ook investeert in je eigen ontwikkeling en je loopbaan. Er zijn veel websites, adviseurs en organisaties die je hier bij kunnen helpen.

Adviesbureau KANS (CNV Dienstenbond)
CNV Dienstenbond vindt het belangrijk om mensen aan het werk te helpen en te houden. Dat doet zij o.a. met loopbaanadviesbureau KANS. De loopbaancoaches van KANS bieden perspectief bij loopbaan en werk. Thema’s van KANS zijn Duurzaam inzetbaarheid, Eigen bedrijf starten, Gezondheid, Van Werk naar Werk en Mediation. Met de app “Mijn loopbaan” kunnen van de CNV Dienstenvond medewerkers zelf aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. De app bevat tips en vragen die een persoonlijke rapportage opleveren.
> Mijn loopbaan via iTunes
> Mijn loopbaan via Google Play Store

Talentenscans Personeel in de mode
Met de talentenscans van Personeel in de mode test je of je op je plek zit in de mode, of je kunt doorgroeien in je vak en hoe je beter kunt worden in leiding geven. 
> Ga naar de talentenscans
 

Naar boven